Wat zit er in jouw tas?

De meeste mensen kent het wel, je vertrekt uit huis en dan toch nog even kijken of je al je spullen bij je hebt. Dat is natuurlijk logisch, want je wilt niks vergeten. In dit artikel gaan we kijken naar welke producten het meest voorkomen in een tas. Dit is overigens gebaseerd op mannen en vrouwen, maar er zitten dingen tussen die vrouwen sneller hebben dan mannen. Waar vrouwen normaal een tas dragen, komt het bij jongens ook steeds vaker voor dat ze een fanny pack dragen. Met name met festivals zijn deze zeer ideaal. De vraag is dan ook welke spullen jij in de tas zou stoppen. 
Wat zit er in jouw tas

Telefoon + oplader en sleutels 

Tegenwoordig verlaat niemand meer zijn huis zonder zijn telefoon of sleutels. Het is zelfs zo erg dat mensen terug gaan als ze er naar een paar minuten achter komen dat ze hun telefoon toch zijn vergeten. De sleutels is daarover zeer belangrijk om het huis weer binnen te komen, zonder andere lastig te vallen. Bij de telefoon hoort ook een oplader en toch veel mensen nemen deze toch met hun mee. Dit betekent overigens niet dat ze het ook altijd gebruiken, maar geven wel aan dat het altijd handig is om je oplader mee te nemen in geval van nood. 

Portemonnee (rijbewijs + paspoort etc)

Al wordt de portemonnee steeds meer vervangen door de telefoon, blijven vele mensen aangeven dat ze nog steeds gebruik maken van een portemonnee. Deze zien ze dan ook vaak terug in hun tas. Het dragen in een broekzak kan ook irritant zijn, met name als je geen broekzak hebt. Dit is overigens hetzelfde als dat mensen alles los erin flikkeren. Dan is de tas de portemonnee. 

Zonnebril + aansteker

Met name in de zomer kan de zonnebril natuurlijk niet vergeten worden, een must voor vele mensen. Dit geldt hetzelfde voor de aansteker. Dit komt voornamelijk omdat vele toch roken als ze alcohol gaan nuttigen. Het is bizar hoeveel mensen een aansteker zeggen, al is dit minder dan een zonnebril. 

Parfum + make-up + haarspeld / elastiekje

Voor de mannen geldt in dit geval alleen maar deodorant en parfum. Je moet overigens lekker kunnen ruiken en met name als je stinkt is het fijn om even een verfrissende geur op je te spuiten. Voor de vrouwen geldt hetzelfde alleen komt hier ook nog make-up bij. Het is altijd fijn om even hun make-up bij te werken. 

Kleding + tandenborstel + haarborstel 

Er zijn veel mensen die kleding vervoeren met hun tas en dat is begrijpelijk. Evenals een tandenborstel en voor de vrouwen ook een kam. Mocht je toch ergens anders blijven slapen dan is het fijn om jezelf te kunnen opfrissen. 

Medicatie

Voor de mensen die medicatie gebruiken, is het noodzakelijk dat ze 24/7 bij hun medicatie kunnen. Daarom is het ook een voorwerp dat meegenomen wordt in de tas. Ken je mensen die medicatie gebruiken, vraag dan ook altijd of ze hun medicatie bij hebben. Just in case! 

Kauwgom of smintjes  

Je kent het vast en zeker wel, iemand die vraagt naar een kauwgom of smintje. Veel mensen zijn daarop voorbereid. Het is daarbij ook ideaal tegen een stinkende adem en het kan je uit benarde situaties helpen. Je zou maar die jongen zijn met een stinkadem, met name als je uien of dergelijke hebt gegeten.  

Er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die je in de tas kan houden, maar onze lijst houdt hier mee op. Dit zijn de meest bekende en gebruikte artikelen 

 


 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens