De beste manieren om vintage kledingstukken te integreren in je look

Het integreren van vintage kledingstukken in jouw look is makkelijker dan je misschien zou denken! Er zijn zo veel verschillende opties en stijlen, er zal zeker iets bij zitten dat tussen jouw garderobe past. Naast dat vintage kleding een fijne keus voor je portemonnee is, is het ook nog eens een milieu vriendelijke optie. Hier volgen een aantal tips om vintage pareltjes in jouw looks te integreren. 
Vintage kledingstukken integreren in je look

Begin met accessoires

Begin klein met accessoires. Wanneer je niet precies weet waar je moet beginnen, kies dan voor vintage accessoires. Naast dat ze betaalbaar zijn, zijn vintage accessoires klein en vallen ze niet al te veel op. Van sieraden tot aan tassen, schoenen, zonnebrillen of een sjaal, genoeg opties om te kiezen. Zo integreer jij op een effectieve, kleinschalige manier een vleugje vintage toe aan jouw huidige looks. 

Lees hier meer over de beste accessoires voor een volmaakte outfit!

Zoek jouw stijl 

Als het gaat om vintage mode, is er zo'n grote hoeveelheid aan verschillende kledingstukken om uit te kiezen dat je zeker iets kan vinden dat je leuk vindt. Zo is het makkelijk voor jezelf om een collage te maken van verschillende kledingstijlen die je interessant vindt. Er is namelijk een vintage kledingstuk voor iedereen. Wanneer je een collage maakt met verschillende stijlen, is het makkelijker voor je om te zoeken naar deze stijlen in vintage winkeltjes. Zo weet je precies welke kleuren of patronen je naar opzoek bent. Zoek iets wat bij je huidige kleding past, zo is het makkelijker voor je om het vintage kledingstuk te combineren met kleding die je al hebt. 

Experimenteer 

Om leuke vintage kledingstukken te vinden is het belangrijk om te experimenteren. Wees niet bang om kleding te proberen buiten je comfortzone, zo vind je namelijk de beste kledingstukken als toevoeging van jouw garderobe. Door te experimenteren zie je precies welke kledingstijl bij je past. Zo integreer je vintage kledingstukken in je huidige looks en experimenteer je met je huidige stijl. Je zult verrast worden door de verschillende stijlen en kledingstukken die je graag aan je garderobe zou willen toevoegen die je normaal gesproken nooit zou hebben gekocht. 

Ben jij klaar voor vintage kledingstukken? Onthoud dan vooral deze tips om vintage kledingstukken te integreren  in jouw huidige looks, om zo je outfits naar een hoger niveau te tillen. 

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens