De nieuwste trends in huidverzorging perfect voor jouw huid!

Er zijn steeds weer nieuwe beauty trends op komst. Ook nu zijn er nieuwe skin-care trends opgedoken die gegarandeerd een succes worden. Benieuwd naar welke dit zijn zodat ook jij deze interessante trends kan volgen? Lees dan vooral verder!
De nieuwste trends in huidverzorging perfect voor jouw huid!

Bakuchiol in producten

Bakuchiol, wat is dat precies? Dit is een ingrediënt van plantaardige oorsprong en wordt vaak gebruikt als een alternatief van retinol. Bakuchiol wordt uit de zaadjes van de zogenoemde ‘’Schuberwt plant’’ gehaald. Bakuchiol laat soortgelijke voordelen tegen veroudering in de huid zien als retinol, zonder de kans dat je huid daar irritatie van krijgt. Door de zachte werking is een serum, crème of een ander product met bakuchiol geschikt voor verschillende huidtypes waaronder de gevoelige huid.

Blauw licht bescherming

Door het oplopende gebruik van digitale apparaten, neemt de blootstelling tot schadelijk blauw licht toe voor je huid. Je wordt blootgesteld aan blauw licht wanneer je gebruikt maakt van onder andere je mobiel, laptop en televisie. Een van de nieuwste trends zijn dan ook verzorgingsproducten voor je huid waar bescherming in zit tegen blauw licht, zeker een must-have wanneer je veel achter digitale apparaten zit.

Producten met probiotica

Verzorging met probiotica zijn al een lange tijd een trend wanneer we kijken naar verzorgingsproducten. Echter worden ze nu ook steeds vaker verwerkt in huidverzorging, wat een voordeel is voor je huid. Probiotica zijn bacteriën die kunnen helpen om de balans van je huid te herstellen én te genieten van een huid die niet ontstoken is. Wil jij een schone en gezonde huid? Probeer dan eens een huidverzorgingsproduct met probiotica.

Producten zonder water

Producten zonder water worden steeds populairder. Een skin-care product zonder water, is beter voor het milieu. Dit komt omdat het product geformuleerd is zonder water en hierdoor minder conserveringsmiddelen bevat. Jouw product is zo beter geconcentreerd, je krijgt hierdoor ook nog eens meer waarde voor je geld. Zeker een nieuwe trend die het proberen waar is.

Persoonlijk aangepaste producten

Door nieuwe technologie is het mogelijk om producten naar je eigen wens aan te passen. Hierdoor is de trend ontstaan van gepersonaliseerde huidverzorgingsproducten. Zo kun je producten aanpassen naar je eigen huidproblemen. Zo is de kans veel groter dat de producten die je koopt ook daadwerkelijk ideaal zijn voor jouw huid.

Op zoek naar een gezonde gloed? Bekijk ook eens deze natuurlijke schoonheidsroutines.

De nieuwste trends

Deze nieuwe trends zijn zeker de moeite waard om in de gaten te houden. Zolang technologie zich blijft ontwikkelen, zullen huidverzorgingsproducten dat ook doen. Zo passen ze steeds beter bij je en zal er zeker hét perfecte product voor jouw huid en zijn.

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens