Hoe je een persoonlijke stijl kunt creëren voor je interieur

Je eigen huis inrichten met jouw persoonlijke stijl is zo makkelijk nog niet. Zo veel stijlen om van te kiezen, waar moet je beginnen? Bij ons ben je aan het juiste adres, we helpen je met een aantal tips bij het creëren van jouw eigen persoonlijke stijl.
Persoonlijke stijl creëren voor je interieur

Zoek naar inspiratie 

Neem de tijd om zorgvuldig te zoeken naar wat jij mooi vindt in interieur. Je kunt overal inspiratie opdoen, blader door tijdschriften of speur sociale media af. Er is genoeg te vinden. Wanneer iets jouw aandacht trekt, zorg er dan voor dat je dit opslaat. Door te zoeken naar inspiratie kom je verschillende decoratiestijlen en technieken tegen, zo weet je precies wat mogelijk is. 

Maak een collage 

Stel alle interessante gevonden inspiratie samen in een collage, hierdoor krijg je een duidelijk overzicht van jouw smaak. In deze collage kun je alles samenvoegen, verschillende decoratiestijlen en verschillende technieken. Je kunt interieur ideeën samenstellen en zo creatief zijn als je zelf wilt. Door alles samen te voegen, creëer je jouw eigen persoonlijke stijl. 

Open je kledingkast 

Kijk naar de kleuren en texturen van jouw kledingstukken. Zijn ze uitbundig en kleurrijk, of juist  rustig en neutraal? Het is verstandig om je interieur af te stemmen op de kleuren en texturen van je huidige kledingstukken. Doe je dit, blijf je het meest tevreden op de lange termijn met je interieur. 

Huidig interieur 

Vergeet je huidig interieur niet, deze items kun je namelijk makkelijk gebruiken om een persoonlijke stijl te creëren. Mochten je huidige items niet passen bij wat je voor ogen hebt, geef ze dan een make-over. Zo kun je items een andere kleur geven met verf of haal je ze volledig uit elkaar en gebruik je ze bij het maken van iets nieuws. Zo zijn jouw items helemaal gepersonaliseerd naar jouw eigen smaak en zorgen ze voor een persoonlijke stijl in jouw interieur. 

Lees hier meer over tips voor het inrichten van de woning.

Vraag advies

Mocht je zelf moeite hebben met het creëren van een persoonlijke stijl in jouw interieur, vraag interieuradvies. Er zijn genoeg interieur stylisten die je graag een handje helpen bij het inrichten van je huis, zo creëer je samen met de stylist een persoonlijke inrichting geheel naar jouw wensen.

Door de hoeveelheid verschillende interieur stijlen kan het lastig zijn om een keuze te maken. Deze tips zullen je helpen wanneer je graag je eigen draai wilt geven aan je huidige inrichting maar niet weet waar je moet beginnen. Ook jij kan een eigen persoonlijke stijl voor je interieur creëren!  

Bekijk ook eens:
Uw advertentie hier?
Kijk hier ook eens naar Alle blogcategorieën
Meer in deze categorie? Bekijk deze artikelen dan ook eens